Oddajemy w Państwa ręce czasopismo Mistrz Branży skierowany dla
branży piekarskiej, cukierniczej i lodziarskiej. Przedstawiamy w
każdym wydaniu sylwetki ciekawych osób pokazując zarówno uznanych
mistrzów piekarstwa i cukiernictwa, młode talenty, jak i
pasjonatów, którzy każdego dnia osiągają mistrzostwo. Śledzimy
i relacjonujemy wydarzenia ważne dla piekarzy, cukierników i
lodziarzy. Patrzymy na branżę okiem profesjonalistów, ale też
konsumentów! Dzięki autorom, naszym ekspertom, dostarczamy
praktyczną wiedzę z zakresu technologii oraz efektywnego
zarządzania, przeznaczoną dla osób prowadzących małe i średnie
firmy. Dla nas liczą się: człowiek, jego praca i pasje, dlatego w
centrum uwagi „Mistrza Branży” zawsze jest człowiek. W
każdym wydaniu znajdują się stałe działy: Rozmowa Mistrza
Branży: temat wydania, Mistrz Zarządzania, Mistrz Produkcji, Mistrz
Sprzedaży, Flash News, Przegląd oferty rynkowej firm.
Zależy nam, aby być obecnym na
stałe w Państwa cukierniach, piekarniach i lodziarniach dlatego
współpracujemy również z firmą Plus, z którą wspólnie
prowadzimy akcję promocyjną dla naszych czytelników.
Zapraszamy do prenumeraty naszego czasopisma, którego roczny koszt
to 236 zł brutto, na hasło Plus– rabat 15%, tel. M: +48
881 610 669, mrukowicz@mistrzbranzy.pl
Przedsiębiorstwo Plus (hurtownia dodatków cukierniczych i piekarniczych) powstało w 1988 r. Działalność rozpoczęło w Aleksandrowie Łódzkim, dystrybuując wielkotonażowe towary na terenie całej Polski. W 1995 r. firmę przeniesiono do Łodzi, gdzie, przy ulicy Tuwima, rezyduje do dziś w 100-letnich obiektach. Budynek hurtowni zbudowany został w 1919 roku przez Hugo Güttla i Józefa Wójtowicza, którzy na ulicy Przejazd (dziś Tuwima) założyli Fabrykę Mydła i Kosmetyków. Usytuowanie w sercu miasta jest ułatwieniem dla potencjalnych partnerów. Fabryczna przeszłość zabudowy podkreśla klimat lokalizacji i nawiązuje do przemysłowych tradycji ”Kominogrodu”.
Zmieniający się szybko rynek, spowodował reorganizację strategii handlowej firmy. Przedmiotem naszego zainteresowania stali się producenci lokalni (cukiernicy, piekarze, lodziarze i gastronomicy), których zaczęliśmy zaopatrywać w podstawowe produkty. Obecnie dystrybucją obejmujemy głównie Polskę Centralną, lecz za pośrednictwem spedycji dostarczamy zamówienia w każdy zakątek kraju. Skoncentrowanie uwagi na konkretnym obszarze pozwoliło podnieść jakość obsługi klienta i zindywidualizować kontakty biznesowe. Na przestrzeni lat podejmowaliśmy szereg inicjatyw mających na celu budowanie wzajemnych relacji z klientami i dostawcami.
Strona wykorzystuje COOKIES w celach statystycznych, bezpieczeństwa oraz prawidłowego działania serwisu.
Jeśli nie wyrażasz na to zgody, wyłącz obsługę cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki.