Bezglutenowe Muffiny

tel.: +48 42 674 52 24
tel.: +48 42 674 69 45
zamowienia@plus.biz.pl
kod produktu
Bezglutenowe Muffiny
opakowanie
25kg
producent

opis produktu

Receptura:

  • Gluten-free Muffin Mix 2000 g
  • Olej roślinny 600 g
  • Woda 700 g
  • Nadzienie jabłkowo-cynamonowe 20 g na 1 szt. muffina.

Metoda:
Wymieszać Gluten-free Muffin Mix z olejem roślinnym i wodą.
Czas mieszania: 5 min. wolne obroty
Masę wyszprycować do form muffinkowych (1 szt. / 55 g masa ciasta + 20 g masa nadzienia).
Temp. pieczenia: 190 °C
Czas pieczenia: 20 min.

do pobrania

Strona wykorzystuje COOKIES w celach statystycznych, bezpieczeństwa oraz prawidłowego działania serwisu.
Jeśli nie wyrażasz na to zgody, wyłącz obsługę cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Więcej informacji