Stwórz swój własny i spersonalizowany smak gelato czekolady
mlecznej.
ChocoBase al Latte to baza do lodów nadająca intensywy smak
mlecznej czekolady.
Do łączenia z preferowaną mleczną czekoladą Callebaut Finest Belgian
Chocolate: 823, 845, Power 41, Arriba lub Java.
Produkt bezglutenowy
Składniki:
1 opakowanie ChocoBase
al Latte (800g)
2,4kg mleka pełnego (70-85o C)
800g wybranej czekolady
Callebaut
Przygotowanie:
Dokładnie wymieszać za pomocą blendera (ok.
2 minuty)
Aby otrzymać bardziej kremowe gelato, odstawić na 30 minut do lodówki (3-5
oC)
Wlać do frezera i włączyć maszynę.
Odstawić do lodówki szokowej na
kilka minut.
4kg (ok. 4,5l) lodów jest gotowych do serwowania
do pobrania
NASI DOSTAWCY
O FIRMIE
Przedsiębiorstwo Plus (hurtownia dodatków cukierniczych i piekarniczych) powstało w 1988 r. Działalność rozpoczęło w Aleksandrowie Łódzkim, dystrybuując wielkotonażowe towary na terenie całej Polski. W 1995 r. firmę przeniesiono do Łodzi, gdzie, przy ulicy Tuwima, rezyduje do dziś w 100-letnich obiektach. Budynek hurtowni zbudowany został w 1919 roku przez Hugo Güttla i Józefa Wójtowicza, którzy na ulicy Przejazd (dziś Tuwima) założyli Fabrykę Mydła i Kosmetyków. Usytuowanie w sercu miasta jest ułatwieniem dla potencjalnych partnerów. Fabryczna przeszłość zabudowy podkreśla klimat lokalizacji i nawiązuje do przemysłowych tradycji ”Kominogrodu”.
Zmieniający się szybko rynek, spowodował reorganizację strategii handlowej firmy. Przedmiotem naszego zainteresowania stali się producenci lokalni (cukiernicy, piekarze, lodziarze i gastronomicy), których zaczęliśmy zaopatrywać w podstawowe produkty. Obecnie dystrybucją obejmujemy głównie Polskę Centralną, lecz za pośrednictwem spedycji dostarczamy zamówienia w każdy zakątek kraju. Skoncentrowanie uwagi na konkretnym obszarze pozwoliło podnieść jakość obsługi klienta i zindywidualizować kontakty biznesowe. Na przestrzeni lat podejmowaliśmy szereg inicjatyw mających na celu budowanie wzajemnych relacji z klientami i dostawcami.
Strona wykorzystuje COOKIES w celach statystycznych, bezpieczeństwa oraz prawidłowego działania serwisu.
Jeśli nie wyrażasz na to zgody, wyłącz obsługę cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki.