CRISPEARLS to małe, błyszczące perełki z mlecznej czekolady z chrupiącym, opieczonym herbatnikiem
Chrupiący efekt ze smakiem, strukturą i wyglądem.
Callebaut sprawił, że teraz łatwo dodać smak, konsystencję i wyrafinowany wygląd wypieków, deserów i wyrobów cukierniczych. Z ciemnymi, mlecznymi i białymi Crispearls ™ zyskujesz piękny, wyśmienity i chrupiące sposób dekoracji i wykończenia swojego dzieła.
Stosowane są jako posypka dekoracyjna do ciast, wypieków, deserów, napojów z bitą śmietaną oraz kawy z mleczną pianką.
Można je stosować jako dodatek do musów, lodów oraz kremów, którym dodadzą chrupkości, słodyczy i czekoladowego smaku.
do pobrania
NASI DOSTAWCY
O FIRMIE
Przedsiębiorstwo Plus (hurtownia dodatków cukierniczych i piekarniczych) powstało w 1988 r. Działalność rozpoczęło w Aleksandrowie Łódzkim, dystrybuując wielkotonażowe towary na terenie całej Polski. W 1995 r. firmę przeniesiono do Łodzi, gdzie, przy ulicy Tuwima, rezyduje do dziś w 100-letnich obiektach. Budynek hurtowni zbudowany został w 1919 roku przez Hugo Güttla i Józefa Wójtowicza, którzy na ulicy Przejazd (dziś Tuwima) założyli Fabrykę Mydła i Kosmetyków. Usytuowanie w sercu miasta jest ułatwieniem dla potencjalnych partnerów. Fabryczna przeszłość zabudowy podkreśla klimat lokalizacji i nawiązuje do przemysłowych tradycji ”Kominogrodu”.
Zmieniający się szybko rynek, spowodował reorganizację strategii handlowej firmy. Przedmiotem naszego zainteresowania stali się producenci lokalni (cukiernicy, piekarze, lodziarze i gastronomicy), których zaczęliśmy zaopatrywać w podstawowe produkty. Obecnie dystrybucją obejmujemy głównie Polskę Centralną, lecz za pośrednictwem spedycji dostarczamy zamówienia w każdy zakątek kraju. Skoncentrowanie uwagi na konkretnym obszarze pozwoliło podnieść jakość obsługi klienta i zindywidualizować kontakty biznesowe. Na przestrzeni lat podejmowaliśmy szereg inicjatyw mających na celu budowanie wzajemnych relacji z klientami i dostawcami.
Strona wykorzystuje COOKIES w celach statystycznych, bezpieczeństwa oraz prawidłowego działania serwisu.
Jeśli nie wyrażasz na to zgody, wyłącz obsługę cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki.