Kruszwica Kaltkrem Plus

tel.: +48 42 674 52 24
tel.: +48 42 674 69 45
zamowienia@plus.biz.pl
kod produktu
Kruszwica Kaltkrem Plus
opakowanie
10kg
producent

opis produktu

KRUSZWICA KALTKREM PLUS


Krem budyniowy w proszku do przyrządzania na zimno, zapiekania i mrożenia.

ZALETY:
  • prosty w przygotowaniu
  • nadaje się do zamrażania zapiekania
  • doskonale się ubija i napowietrza
  • dobrze łączy się z innymi składnikami
  • charakteryzuje się zwartą konsystencją , podatną na krojenie, utrzymuje nadany kształt
  • gwarantuje stabilny krem o delikatnej strukturze
  • wszechstronny w zastosowaniu: do napełniana rurek, babeczek, eklerów, tart owocowych, napoleonek, stabilizacji mas serowych.
  • gwarantuje powtarzalność produkcji


Opakowanie: 10kg

Receptura podstawowa:

KRUSZWICA KALTKREM PLUS
400g
mleko
1000g

Składniki wymieszać na jednolitą, gładką masę za pomocą miksera. Odstawić na 15 minut. Krem można stosować jako nadzienie w ciastkach przed wypiekiem lub po wypieczeniu oraz w ciastkach przeznaczonych do zamrażania.

Receptura na Krem Półtłusty:

KRUSZWICA KALTKREM PLUS
400g
mleko
1000g
Margaryna Maetra Kremowa NH MB
150g


Margarynę Maetra Kremową NH MB napowietrzyć. KALTKREM SUPER i mleko wymieszać na jednolitą, gładką masę za pomocą miksera. Odstawić na 15 minut. Krem można stosować jako nadzienie w ciastkach po wypieczeniu.


Strona wykorzystuje COOKIES w celach statystycznych, bezpieczeństwa oraz prawidłowego działania serwisu.
Jeśli nie wyrażasz na to zgody, wyłącz obsługę cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Więcej informacji