Półkruche Black

tel.: +48 42 674 52 24
tel.: +48 42 674 69 45
zamowienia@plus.biz.pl
kod produktu
Półkruche Black
opakowanie
10kg
producent

opis produktu

100% mieszanka do produkcji ciemnego ciasta kruchego o wyjątkowo delikatnej strukturze i pysznym czekoladowym aromacie.

Zalety:
  • Do szybkiej produkcji blatów kruchych pod serniki, tarty itp.
  • Wyraźny smak czekolady dzięki wysokiej zawartości kakao oraz aromatów
  • Doskonale nadaje się do bezpośredniego wypieku z owocami mrożonymi i świeżymi
  • Blaty kruche nie przemakają szybko od kremów tak jak w przypadku blatów z tradycyjnego ciasta kruchego


Receptura podstawowa:


KOMPLET Półkruche Black
1000g
Margaryna 80% 
500g
łącznie
1500g
                    
Przygotowanie: składniki połączyć i wyrobić do żądanej konsystencji kruszonki. Gotowe ciasto rozsypać równomiernie na papier do pieczenia i wypiec z różnymi dodatkami typu: owoce, masy serowe, orzechowe itp. Temperatura pieczenia: 190°C. Czas pieczenia samych blatów: 15-20minut.
do pobrania

Strona wykorzystuje COOKIES w celach statystycznych, bezpieczeństwa oraz prawidłowego działania serwisu.
Jeśli nie wyrażasz na to zgody, wyłącz obsługę cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Więcej informacji