» jesteś tutaj:» Oferta » Koncentraty i Mieszanki Cukiernicze » Ciasta Kruche i Półkruche » Półkruche Black
Półkruche Black
tel.: +48 42 674 52 24 tel.: +48 42 674 69 45 zamowienia@plus.biz.pl |
kod produktu |
Półkruche Black |
opakowanie | 10kg |
producent | |
opis produktu
100% mieszanka do produkcji ciemnego ciasta kruchego o wyjątkowo delikatnej strukturze i
pysznym czekoladowym aromacie.
Zalety:
- Do szybkiej produkcji blatów kruchych pod serniki, tarty itp.
- Wyraźny smak czekolady dzięki wysokiej zawartości kakao oraz aromatów
- Doskonale nadaje się do bezpośredniego wypieku z owocami mrożonymi i świeżymi
- Blaty kruche nie przemakają szybko od kremów tak jak w przypadku blatów z tradycyjnego ciasta kruchego
Receptura podstawowa:
KOMPLET Półkruche Black | 1000g |
Margaryna 80% | 500g |
łącznie | 1500g |
Przygotowanie: składniki połączyć i wyrobić do żądanej konsystencji kruszonki. Gotowe
ciasto rozsypać równomiernie na papier do pieczenia i wypiec z różnymi dodatkami typu: owoce, masy
serowe, orzechowe itp. Temperatura pieczenia: 190°C. Czas pieczenia samych blatów:
15-20minut.