» jesteś tutaj:» Oferta » Koncentraty i Mieszanki Cukiernicze » Ciasta i Ciasteczka Bezglutenowe » Bezglutenowe Brownie
Bezglutenowe Brownie
tel.: +48 42 674 52 24 tel.: +48 42 674 69 45 zamowienia@plus.biz.pl |
opis produktu
Receptura:
- Gluten-free brownie | 2000 g
- Jaja świeże | 150 g
- Olej roślinny | 320 g
- Woda | 380 g
Nadzienie jagodowe:
30 g na 400 g masy
Biała czekolada (dekoracja):
70 g na 400 g masy
Metoda:
Wymieszać Gluten-free brownie z jajami, olejem roślinnym i wodą.
Czas mieszania: 5 min. wolne obroty
400 g masy wyszprycować do formy 18 cm / 3,5 cm.
Temp. pieczenia: 170 °C
Czas pieczenia: 30 – 35 min.
Po ochłodzeniu udekorować nadzieniem jagodowym i białą czekoladą.