Bezglutenowe Brownie

tel.: +48 42 674 52 24
tel.: +48 42 674 69 45
zamowienia@plus.biz.pl

opis produktu

Receptura:

  • Gluten-free brownie | 2000 g
  • Jaja świeże | 150 g
  • Olej roślinny | 320 g
  • Woda | 380 g

Nadzienie jagodowe:
30 g na 400 g masy

Biała czekolada (dekoracja):
70 g na 400 g masy

Metoda:
Wymieszać Gluten-free brownie z jajami, olejem roślinnym i wodą.
Czas mieszania: 5 min. wolne obroty
400 g masy wyszprycować do formy 18 cm / 3,5 cm.
Temp. pieczenia: 170 °C
Czas pieczenia: 30 – 35 min.
Po ochłodzeniu udekorować nadzieniem jagodowym i białą czekoladą.

do pobrania

Strona wykorzystuje COOKIES w celach statystycznych, bezpieczeństwa oraz prawidłowego działania serwisu.
Jeśli nie wyrażasz na to zgody, wyłącz obsługę cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Więcej informacji