Maestra Cukiernicza NH MB
![]() |
tel.: +48 42 674 52 24 tel.: +48 42 674 69 45 zamowienia@plus.biz.pl |
kod produktu |
Maestra Cukiernicza NH MB |
opakowanie | 2x5kg |
producent ![]() | |
opis produktu
Zastosowanie margaryny Maestra Cukiernicza NH MB:
Margaryna do wypieku ciast i ciasteczek oraz produkcji kremów. Wzbogacona o lecytynę i beta-karoten, bez zawartości tłuszczów utwardzonych, unikanych przez świadomie odżywiających się konsumentów.
Zwiększa objętość wypieków i nadaje im delikatną strukturę. Dobrze się ubija.
Cechy produktu:
NH - bez tłuszczów utwardzonych.
Bez konserwantów i sztucznych aromatów.
Tłuszcz palmowy z certyfikowanych plantacji Mass Balance.
Doskonałe właściwości napowietrzania (tablerowania).
Właściwa struktura wyrobów cukierniczo-piekarskich.
Wyjątkowe właściwości smakowo-zapachowe gotowego produktu.
Należy przechowywaćw suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-15°C
Szczegóły:
Konsystencja Stała
Zawartośćtłuszczu80%
Typ opakowania Karton
Waga/Pojemność(kg/L)10 kg
Przeznaczenie: Do wypieków
Sugerowana temp.obróbki: 20-22°C
Segment Premium
Okres przydatności: 150 dni