Dobrze napowietrza ciasta zapewniając im objętość, a także
odpowiednią strukturę. Ponadto wspomaga łączenie poszczególnych
składników masy.
CECHY PRODUKTU:
Dobre właściwości
napowietrzania (tablerowania).
Łatwe łączenie
się z pozostałymi składnikami.
Właściwa struktura
wyrobów cukierniczo-piekarskich.
Szczegóły
Przeznaczenie: Do
wypieków
Barwnik: Tak
Konsystencja: Stała
Typ opakowania:
Karton
Waga/Pojemność
(kg/L) 10 kg
Segment: Standard
Składniki: Kokos,
Palma, Rzepak
Tłuszcze
uwodornione: Tak
Zawartość tłuszczu
80%
Okres przydatności
150 dni
Opakowanie 2x5 kg
Należy przechowywać
w suchym miejscu, w temp.: 4-15 stopni Celsjusza
do pobrania
NASI DOSTAWCY
O FIRMIE
Przedsiębiorstwo Plus (hurtownia dodatków cukierniczych i piekarniczych) powstało w 1988 r. Działalność rozpoczęło w Aleksandrowie Łódzkim, dystrybuując wielkotonażowe towary na terenie całej Polski. W 1995 r. firmę przeniesiono do Łodzi, gdzie, przy ulicy Tuwima, rezyduje do dziś w 100-letnich obiektach. Budynek hurtowni zbudowany został w 1919 roku przez Hugo Güttla i Józefa Wójtowicza, którzy na ulicy Przejazd (dziś Tuwima) założyli Fabrykę Mydła i Kosmetyków. Usytuowanie w sercu miasta jest ułatwieniem dla potencjalnych partnerów. Fabryczna przeszłość zabudowy podkreśla klimat lokalizacji i nawiązuje do przemysłowych tradycji ”Kominogrodu”.
Zmieniający się szybko rynek, spowodował reorganizację strategii handlowej firmy. Przedmiotem naszego zainteresowania stali się producenci lokalni (cukiernicy, piekarze, lodziarze i gastronomicy), których zaczęliśmy zaopatrywać w podstawowe produkty. Obecnie dystrybucją obejmujemy głównie Polskę Centralną, lecz za pośrednictwem spedycji dostarczamy zamówienia w każdy zakątek kraju. Skoncentrowanie uwagi na konkretnym obszarze pozwoliło podnieść jakość obsługi klienta i zindywidualizować kontakty biznesowe. Na przestrzeni lat podejmowaliśmy szereg inicjatyw mających na celu budowanie wzajemnych relacji z klientami i dostawcami.
Strona wykorzystuje COOKIES w celach statystycznych, bezpieczeństwa oraz prawidłowego działania serwisu.
Jeśli nie wyrażasz na to zgody, wyłącz obsługę cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki.