Qualita Płynna 70%
![]() |
tel.: +48 42 674 52 24 tel.: +48 42 674 69 45 zamowienia@plus.biz.pl |
kod produktu |
Qualita Płynna 70% |
opakowanie | 10l |
producent ![]() | |
opis produktu
Zastosowanie margaryny Qualita Płynna 70%:
Margaryna do wypieków o płynnej konsystencji. Spowalnia proces czerstwienia wyrobów i pozwala nadać pożądaną strukturę finalnym produktom. Cechuje się wysoką stabilnością. Sprawdzi się przy produkcji ciast biszkoptowych, drożdżowych i parzonych, jak również wyrobów półcukierniczych.
Cechy produktu:
Skład oparty o tłuszcze rzepakowe.
Gwarancja powtarzalności procesu.
Płynna konsystencja pozwalająca na bezpośrednie zastosowanie i skrócenie czasu przygotowania wyrobu.
Stabilność emulsji podczas użytkowania.
Prawidłowa struktura ciasta.
Spowolnienie czerstwienia wyrobów.
Aromat nadający gotowym wyrobom odpowiedni smak i zapach.
Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-15°C.
Szczegóły
Konsystencja: Płynna
Zawartość tłuszczu 70%
Typ opakowania: Wiadro
Waga/Pojemność (kg/L) 10 l
Przeznaczenie: Do wypieków
Sugerowana temp. Obróbki 20-22°C
Segment: Standard
Okres przydatności: 120 dni