Polewa Vaniletta i Chocoletta
![]() |
tel.: +48 42 674 52 24 tel.: +48 42 674 69 45 zamowienia@plus.biz.pl |
opakowanie | 10kg |
producent ![]() | |
opis produktu
Polewa Vaniletta i Chocoletta
Polewa czekoladowa Chocoletta i o smaku białej czekolady Vaniletta dzięki niskiej temperaturze rozpuszczania i płynności można rozprowadzać bardzo cieniutką warstwą. Nadają się również do wykonywania dekoracji czekoladowych.
Receptura na masę plastyczną:
Chocoletta | 1000 g |
Vaniletta | 1100 g |
woda | 75 g |
cukier | 75 g |
syrop ziemniaczano-skrobiowy | 300 g |
Wodę i cukier zagotować, dodać syrop i zagotować wszystko, dodać Chocolettę i Vanilettę. Zagnieść. Tak przygotowaną masę plastyczną można robić dekoracje oraz obkładać torty i ciasta.