» jesteś tutaj:» Oferta » Kremy i Nadzienia » Nadzienia i Kremy do Czekolad » Nadzienie Tintoretto Białe FNW-L0040-144
Nadzienie Tintoretto Białe FNW-L0040-144
tel.: +48 42 674 52 24 tel.: +48 42 674 69 45 zamowienia@plus.biz.pl |
kod produktu |
Nadzienie Tintoretto Białe FNW-L0040-144 |
opakowanie | 5x5kg |
producent | |
opis produktu
Białe Tintoretto to wspaniała baza umożliwiająca
tworzenie własnego nadzienia o długiej przydatności do spożycia. Ma śmietankowy kolor,
przyjemnie słodki smak i niewiarygodnie delikatną konsystencję, dzięki której natychmiast
rozpuszcza się w ustach.
Zmieszane z teksturami takimi jak mielona kawa, nibsy kakaowe, Pailleté Feuilletine, bresilienne lub liofilizowanymi owocami Tintoretto zamieni się w atrakcyjne nadzienie, które podkreśli smak pralin. Po wymieszaniu z nadzieniem Tintoretto, dzięki jego unikalnej recepturze, chrupiące tekstury pozostaną świeże i chrupkie. Czekolady i czekoladowe tabliczki wypełnione nadzieniem Tintoretto będą miały długą przydatność do spożycia.
Białe nadzienie Tintoretto ma półmiękką konsystencję, dzięki czemu z łatwością można podzielić je na niewielkie części przeznaczone do maczania lub oblewania. Miksując, zmiękczając i napowietrzając je w malakserze, uzyskuje się lekkie nadzienie, które następnie można nałożyć za pomocą rękawa do form do pralin, batonów lub tabliczek czekoladowych.
Zmieszane z teksturami takimi jak mielona kawa, nibsy kakaowe, Pailleté Feuilletine, bresilienne lub liofilizowanymi owocami Tintoretto zamieni się w atrakcyjne nadzienie, które podkreśli smak pralin. Po wymieszaniu z nadzieniem Tintoretto, dzięki jego unikalnej recepturze, chrupiące tekstury pozostaną świeże i chrupkie. Czekolady i czekoladowe tabliczki wypełnione nadzieniem Tintoretto będą miały długą przydatność do spożycia.
Białe nadzienie Tintoretto ma półmiękką konsystencję, dzięki czemu z łatwością można podzielić je na niewielkie części przeznaczone do maczania lub oblewania. Miksując, zmiękczając i napowietrzając je w malakserze, uzyskuje się lekkie nadzienie, które następnie można nałożyć za pomocą rękawa do form do pralin, batonów lub tabliczek czekoladowych.