» jesteś tutaj:» Oferta » Kremy i Nadzienia » Nadzienia i Kremy do Czekolad » Nadzienie Tintoretto Kokosowe FNF-L0040CO-144
Nadzienie Tintoretto Kokosowe FNF-L0040CO-144
tel.: +48 42 674 52 24 tel.: +48 42 674 69 45 zamowienia@plus.biz.pl |
kod produktu |
Nadzienie Tintoretto Kokosowe FNF-L0040CO-144 |
opakowanie | 5x5kg |
producent | |
opis produktu
Kokosowe Tintoretto to gotowe do użycia nadzienie o smaku tropikalnego
kokosa, które daje możliwość personalizacji. Uwiedzie Twoich klientów
śmietankową bielą i niewiarygodnie łagodną konsystencją, dzięki której
natychmiast rozpuści się w ustach.
Kokosowe Tintoretto stanowi doskonałą bazę do tworzenia spersonalizowanego nadzienia o długim terminie przydatności do spożycia. Zmieszane z teksturami takimi jak mielona kawa, nibsy kakaowe, Pailleté Feuilletine, bresilienne lub liofilizowanymi owocami Tintoretto zamieni się w atrakcyjne nadzienie, które podkreśli smak pralin. Po wymieszaniu z nadzieniem Tintoretto, dzięki jego unikalnej recepturze, chrupiące tekstury pozostaną świeże i chrupkie. Czekolady i czekoladowe batony wypełnione nadzieniem Tintoretto będą miały długą przydatność do spożycia.
Kokosowe nadzienie Tintoretto ma półmiękką konsystencję, dzięki czemu z łatwością można podzielić je na niewielkie części przeznaczone do maczania lub oblewania. Miksując, zmiękczając i napowietrzając je w malakserze, uzyskuje się lekkie nadzienie, które następnie można nałożyć za pomocą rękawa do form czekoladowych.
Kokosowe Tintoretto stanowi doskonałą bazę do tworzenia spersonalizowanego nadzienia o długim terminie przydatności do spożycia. Zmieszane z teksturami takimi jak mielona kawa, nibsy kakaowe, Pailleté Feuilletine, bresilienne lub liofilizowanymi owocami Tintoretto zamieni się w atrakcyjne nadzienie, które podkreśli smak pralin. Po wymieszaniu z nadzieniem Tintoretto, dzięki jego unikalnej recepturze, chrupiące tekstury pozostaną świeże i chrupkie. Czekolady i czekoladowe batony wypełnione nadzieniem Tintoretto będą miały długą przydatność do spożycia.
Kokosowe nadzienie Tintoretto ma półmiękką konsystencję, dzięki czemu z łatwością można podzielić je na niewielkie części przeznaczone do maczania lub oblewania. Miksując, zmiękczając i napowietrzając je w malakserze, uzyskuje się lekkie nadzienie, które następnie można nałożyć za pomocą rękawa do form czekoladowych.