» jesteś tutaj:» Oferta » Kremy i Nadzienia » Nadzienia i Kremy do Czekolad » Nadzienie Tintoretto Kawowe FNF-L0040MO-144
Nadzienie Tintoretto Kawowe FNF-L0040MO-144
tel.: +48 42 674 52 24 tel.: +48 42 674 69 45 zamowienia@plus.biz.pl |
kod produktu |
Nadzienie Tintoretto Kawowe FNF-L0040MO-144 |
opakowanie | 5x5kg |
producent | |
opis produktu
Kawowe Tintoretto to gotowa do użycia baza do nadzień
o smaku pysznej kawy mocca, którą możesz spersonalizować według potrzeb. Uwiedzie Twoich
klientów ciepłą brązową barwą i niewiarygodnie łagodną konsystencją, dzięki której natychmiast
rozpuści się w ustach.
Kawowe Tintoretto stanowi doskonałą bazę do tworzenia spersonalizowanego nadzienia o długim terminie przydatności do spożycia. Łatwe nadawanie tekstury: wystarczy wymieszać z teksturami takimi jak mielona kawa, nibsy kakaowe, pailleté feuilletine, bresilienne lub liofilizowane owoce. Po wymieszaniu z nadzieniem Tintoretto, dzięki jego unikalnej recepturze, chrupiące tekstury pozostaną świeże i chrupkie. Czekolady i czekoladowe tabliczki wypełnione nadzieniem Tintoretto będą miały długą przydatność do spożycia.
Kawowe nadzienie Tintoretto ma półmiękką konsystencję, dzięki czemu z łatwością można podzielić je na niewielkie części przeznaczone do maczania lub oblewania. Miksując, zmiękczając i napowietrzając je w malakserze, uzyskuje się lekkie nadzienie, które następnie można nałożyć za pomocą rękawa do form czekoladowych.
Kawowe Tintoretto stanowi doskonałą bazę do tworzenia spersonalizowanego nadzienia o długim terminie przydatności do spożycia. Łatwe nadawanie tekstury: wystarczy wymieszać z teksturami takimi jak mielona kawa, nibsy kakaowe, pailleté feuilletine, bresilienne lub liofilizowane owoce. Po wymieszaniu z nadzieniem Tintoretto, dzięki jego unikalnej recepturze, chrupiące tekstury pozostaną świeże i chrupkie. Czekolady i czekoladowe tabliczki wypełnione nadzieniem Tintoretto będą miały długą przydatność do spożycia.
Kawowe nadzienie Tintoretto ma półmiękką konsystencję, dzięki czemu z łatwością można podzielić je na niewielkie części przeznaczone do maczania lub oblewania. Miksując, zmiękczając i napowietrzając je w malakserze, uzyskuje się lekkie nadzienie, które następnie można nałożyć za pomocą rękawa do form czekoladowych.