» jesteś tutaj:» Oferta » Kremy i Nadzienia » Nadzienia i Kremy do Czekolad » Nadzienie Tintoretto Mleczne FNM-L0540-144
Nadzienie Tintoretto Mleczne FNM-L0540-144
![]() |
tel.: +48 42 674 52 24 tel.: +48 42 674 69 45 zamowienia@plus.biz.pl |
opis produktu
Mleczne Tintoretto to gotowe do użycia czekoladowe nadzienie, któremu
można nadać odpowiedni na daną okazję smak. Ma jasną barwę mlecznej
czekolady i delikatną, kremową konsystencję, dzięki której natychmiast
rozpuszcza się w ustach.
Zmieszane z teksturami takimi jak mielona kawa, nibsy kakaowe, Pailleté Feuilletine, bresilienne lub liofilizowanymi owocami Tintoretto zamieni się w atrakcyjne nadzienie, które podkreśli smak pralin. Po wymieszaniu z nadzieniem Tintoretto, dzięki jego unikalnej recepturze, chrupiące tekstury pozostaną świeże i chrupkie. Czekolady i czekoladowe batony wypełnione nadzieniem Tintoretto będą miały długą przydatność do spożycia.
Mleczne nadzienie Tintoretto ma półmiękką konsystencję, dzięki czemu z łatwością można podzielić je na niewielkie części przeznaczone do maczania lub oblewania. Miksując, zmiękczając i napowietrzając je w malakserze, uzyskuje się lekkie nadzienie, które następnie można nałożyć za pomocą rękawa do form do pralin, batonów lub tabliczek czekoladowych.
Zmieszane z teksturami takimi jak mielona kawa, nibsy kakaowe, Pailleté Feuilletine, bresilienne lub liofilizowanymi owocami Tintoretto zamieni się w atrakcyjne nadzienie, które podkreśli smak pralin. Po wymieszaniu z nadzieniem Tintoretto, dzięki jego unikalnej recepturze, chrupiące tekstury pozostaną świeże i chrupkie. Czekolady i czekoladowe batony wypełnione nadzieniem Tintoretto będą miały długą przydatność do spożycia.
Mleczne nadzienie Tintoretto ma półmiękką konsystencję, dzięki czemu z łatwością można podzielić je na niewielkie części przeznaczone do maczania lub oblewania. Miksując, zmiękczając i napowietrzając je w malakserze, uzyskuje się lekkie nadzienie, które następnie można nałożyć za pomocą rękawa do form do pralin, batonów lub tabliczek czekoladowych.