Dynamil Różowy polecany jest do produkcji pieczywa pszennego, wyborowego i
półcukierniczego oraz do pieczywa zwykłego, najlepiej z co najmniej 1% zawartością tłuszczu. Dzięki
nowoczesnej recepturze, zawierającej specjalnie dobrane składniki, Dynamil Różowy zwiększa
tolerancję na temperaturę mieszenia ciasta, intensyfikuje fermentację oraz zapewnia maksymalny
rozrost kęsów. Używanie Dynamila Różowego zapewnia stabilność całego procesu produkcji pieczywa.
Ponadto gwarantuje uzyskanie maksymalnej powtarzalności wyrobów gotowych.
Dozowanie: 0,3-0,5%
w stosunku do mąki, czyli 0,3-0,5 kg polepszacza na 100 kg mąki.
Dostępne
opakowania Worek 10 kg, worek 25 kg
do pobrania
NASI DOSTAWCY
O FIRMIE
Przedsiębiorstwo Plus (hurtownia dodatków cukierniczych i piekarniczych) powstało w 1988 r. Działalność rozpoczęło w Aleksandrowie Łódzkim, dystrybuując wielkotonażowe towary na terenie całej Polski. W 1995 r. firmę przeniesiono do Łodzi, gdzie, przy ulicy Tuwima, rezyduje do dziś w 100-letnich obiektach. Budynek hurtowni zbudowany został w 1919 roku przez Hugo Güttla i Józefa Wójtowicza, którzy na ulicy Przejazd (dziś Tuwima) założyli Fabrykę Mydła i Kosmetyków. Usytuowanie w sercu miasta jest ułatwieniem dla potencjalnych partnerów. Fabryczna przeszłość zabudowy podkreśla klimat lokalizacji i nawiązuje do przemysłowych tradycji ”Kominogrodu”.
Zmieniający się szybko rynek, spowodował reorganizację strategii handlowej firmy. Przedmiotem naszego zainteresowania stali się producenci lokalni (cukiernicy, piekarze, lodziarze i gastronomicy), których zaczęliśmy zaopatrywać w podstawowe produkty. Obecnie dystrybucją obejmujemy głównie Polskę Centralną, lecz za pośrednictwem spedycji dostarczamy zamówienia w każdy zakątek kraju. Skoncentrowanie uwagi na konkretnym obszarze pozwoliło podnieść jakość obsługi klienta i zindywidualizować kontakty biznesowe. Na przestrzeni lat podejmowaliśmy szereg inicjatyw mających na celu budowanie wzajemnych relacji z klientami i dostawcami.
Strona wykorzystuje COOKIES w celach statystycznych, bezpieczeństwa oraz prawidłowego działania serwisu.
Jeśli nie wyrażasz na to zgody, wyłącz obsługę cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki.